Stilt+4 Builder gulve en god løsning til kvalitetsliv til en rimelig pris i Gurugram

New Delhi [Indien], 18. februar (ANI/GPRC): Fireplace-etagers byggegulve er ved at blive et populært valg blandt boligkøbere i Gurugram. Disse er på vej som en god løsning til kvalitetsbolig til en rimelig pris.

Fireplace-etagers uafhængige Builder-gulve er for nylig blevet en mere populær drivkraft for dette, overgang, andre faktorer såsom kortere besiddelsestid og mere intern plads og privatliv i hjemmet har også bidraget til væksten.

Gurugram og Faridabad, to af de største byer i Haryana, er vidne til en markant merchandising i boligmarkedetstrenden, da fire-etagers uafhængige Builder-lejligheder vinder popularitet efter pandemien. I virkeligheden blev tæt på 10.970 boligenheder – hvoraf 4.500 er uafhængige etageenheder – lanceret i Gurugram og Faridabad i løbet af det foregående regnskabsår. Mere finish 10.000 uafhængige bygherre-etager forventes at blive bygget i begge byer i år.

Behovet for selvstændige gulve bliver skubbet frem af en større forståelse for holistisk livsstil, som lægger vægt på familiens sundhed og velvære med plantede grøntsager, joggingstier, moderne faciliteter og nødvendige tjenester. People nyder godt af det ekstra værelse og en følelse af privatliv på uafhængige niveauer, der kan skræddersyes til deres behov.

Arun Goyal, bosiddende i South Metropolis – C Block flyttede til Gurugram fra Delhi på jagt efter budgetvenlige boligmuligheder. Han sagde, at overkommelighed er den vigtigste drivkraft bag den stigende efterspørgsel efter bygningsgulve. Det er næsten umuligt for en middelklassefamilie at investere næsten 8-10 Cr. at købe en grund og bygge en bolig på den, hvorimod en boligkøber i bygherregulve kan få sit drømmehus med et funds på 1 Cr til 3 Cr investering, hvilket igen er mindre finish halvdelen af ​​prisen på grund og bolig samlet. Bygherrelejligheder i fireplace etager er nemme at leve, da de ikke er kaotiske og overfyldte som etagelejligheder.

Madan Lal, bosiddende i Uppals South Finish, Sector 49 (Gurugram) – sagde, at fire-etagers bygherrelejligheder føles praktiske og er praktiske med væsentlige faciliteter såsom 100 procent vand og strømforsyning. Når du foreslår dine venner og familie at købe eller investere i en bygherrelejlighed, gør det et opmærksomt valg, da fireplace etager grundlæggende forbinder 4 familier, der opholder sig og går fredeligt i bygningen, hvilket ikke er tilfældet med højhuslejligheder. Jeg tror ikke, at et byggegulv bør være mindre finish 4 etager, fordi det påvirker omkostningerne og reducerer det til købers fordel. Som køber ønsker vi overkommelighed, god plads, mindre menneskemængde og alle bekvemmeligheder tilsammen, hvilket gør uafhængige byggegulve til et perfekt valg.

Derudover giver det dig ro i sindet at bo på en separat etage, fordi du ikke er i fare for, at andre mennesker bruger den samme elevator gentagne gange i løbet af dagen.

Alle RWA’er sammen med regeringsorganer som HUDA & MCG gør et fantastisk stykke arbejde med at vedligeholde alle veje, parker, kloaksystemer og renlighed i alle HUDA og non-public kolonier i Gurgaon & Faridabad, og indbyggerne er meget glade for og støtter regeringen for det samme.

Amandeep Singh, ejer af 4. sal i F 43, beboer i South Metropolis 2 (Gurugram), som deler sin bygherres etage med sin bror, sagde, at glæden ved at dele et større rum for en større familie altid er en salig følelse.

For at konkludere, boligkøbere ønsker at leve i fred og samtidig have adgang til de nyeste faciliteter, kan gated group’s uafhængige bygherregulv Stilt + 4 Flooring være det rigtige valg.

Denne historie er leveret af GPRC. ANI er på ingen måde ansvarlig for indholdet af denne artikel. (ANI/GPRC)

Author: ZeroToHero