Skandinavisk interiørdesign_ Alt hvad du behøver at vide om denne vintervenlige og naturinspirerede stil

“Skandinavisk style, vil jeg sige, går helt ned i midten stilistisk,” siger Galloway. “Hvis du ikke emergency room sikker på, hvilken ende af spektret du foretrækker, om det emergency room virkelig minimalt style eller virkelig skørt style, emergency room det en velsmagende mellemvej. En af de nemmeste måder at bringe Scandi designprincipper ind i dit rum emergency room at lyse eat vægge op med en blød råhvid eller cremet tone. “Uanset hvilket spending plan du arbejder på, eller om det emergency room et lille hus eller et stort hus, så gå ind, og hvis væggene emergency room mørke, lyser du op for disse vægge.”

Tilføj tekstiler

Et nordisk designinspireret rum emergency room ufuldstændigt uden tekstiler, uanset om det emergency room i kind af et tykt striktæppe eller et områdetæppe. “Det emergency room forbløffende, hvad blot nogle få tilbehør kan gøre på et ret minimalt rum for at få det til at føles varmt og hyggeligt,” siger Blood. “Som et tæppe, et par smider puder på sofaen, eller måske et par lag tæpper, et tæppe over et tæppe, hjælper virkelig [at varme et rum op].” Smykker, der emergency room håndlavede, eller i det mindste ser ud til at være håndlavede, passer bedst til den karakteristiske Scandi-stil.

Overvej eat naturlige lyskilder

“I sidste ende emergency room skandinavisk style centreret omkring den skandinaviske livsstil,” siger Kennedy. ”I den del af verden emergency room der meget kølige, mørke vintre, og derfor fokuserer de meget på naturligt lys, hvilket emergency room en meget simpel ting, som individual kan begynde at identificere. Hvilke rum i dit hjem får mest lys? Hvordan kan du understrege det?” Selvom der ikke emergency room meget, du kan gøre for at bringe ekstra naturligt lys ind, emergency room det vigtigt at forstå og fremhæve det naturlige lys, dit rum får. I en stue, der ikke får meget naturligt lys, skal du centrere det naturlige lys, den modtager, og holde farverne ellers lyse.

Forfin dit farveskema

En ting skandinavisk indretning ikke emergency room, emergency room maksimalistisk. Med det i tankerne skal du holde dit farveskema begrænset til et par farver – hvis du vil have en af ​​dem til at være en lys eller fed subtlety, kan du helt sikkert få det til at fungere, guys du bør ikke have for manage printer toner i spil i et rum og de mest hengivne rum i Scandi-stil owner sig til lyse neutrale. “En lys farvepalet bruges til at holde med den lette, lyse, luftige følelse af kulde og mørke,” bemærker Kennedy. “Ved at holde det hele neutralt og monokromatisk vil vi gerne, især i dette tilfælde, lege med teksturerne og mønstrene. Det betyder ikke, at de overhovedet skal have forskellige farver, de kan simpelthen alle være hvide eller solbrune, og det tilføjer bare det lag af hygge.”

Se efter stykker af arvestykkekvalitet

Skandinavisk indretning prioriterer kvalitetshåndværk, så når du kan, invester i vellavede stykker, der owner i årevis. I ledige rum emergency room små detaljer i kvalitet vigtigst.

Tilføj træmøbler

Skandinaviske møbler tenderer mest af alt mod naturlige materialer og træ. Uanset om du emergency room til moderne møbler eller vintage, kan træmøbler være med til at sætte den nordiske designtone. “[Gå efter] en masse naturligt træ,” foreslår Galloway. “Det, der virkelig får [noget til at føles som] skandinavisk style versus bare moderne style, emergency room de naturlige træelementer, der bringes ind. Det kan være på møbler, på armene af møbler, det kan være på bjælker i loftet, guys det emergency room helt klart, at tilstrømningen [af træ] virkelig emergency room en stor del af det.” Hvis dit rum har trægulve, skal du sørge for at holde noget af det synligt til at binde til andre træelementer i rummet (i stedet for at dække det helt med et områdetæppe).

Skær eat ejendele ned

Dette kan være det enkleste eller sværeste skridt til at skabe skandinavisk designinspireret interiør, afhængigt af hvor tilbøjelig du emergency room til sentimentalitet. At have mindre pole omkring sig emergency room naturligvis et vigtigt skridt til at skabe et boligareal, der emergency room dedikeret til tankevækkende enkelhed. Selvom du ikke behøver at rense alt for at skabe dit rum, bør du omhyggeligt samle de ejendele, der emergency room ude i det fri, for at bevare den rolige stemning intakt.

Author: ZeroToHero