Minimalistisk interiørdesign_ Alt hvad du behøver at vide om denne tilsigtede og nedtonede stil

Når du går ind i et minimalistisk rum, vil du måske bemærke en mangel på fnug og et værelse medication få klokker og fløjter. “Det emergency room næsten, som om du ville komme og tænke, Wow, dette rum emergency room virkelig godt redigeret eller virkelig godt kurateret,” siger Clarke. Du tror måske endda, at rummet mangler noget. “Male egentlig har den alt, hvad nogen har brug for til det miljø,” slutter hun. Dette kan være det ultimative princip for minimalistisk style: en vægt på, hvad der virkelig emergency room nødvendigt og vigtigt med lidt tilføjelse af noget andet. Det emmer af fred, ro og ro. “Det fremmer ikke nødvendigvis høj energi,” siger Clarke. “Det betyder, at dit øje har et sted at hvile virkelig.”

Som Bascom beskriver det, trainer minimalisme om at være målrettet. Det spørger ikke, hvor lidt kan jeg leve med? guys snarere, hvad kan jeg slippe af med, som jeg ikke har brug for? Når de arbejder med kunder, siger Bascom, at han og Clarke ofte forsøger at finde kernen i, hvad nogen virkelig elsker og bevæger dem, og luger resten ud. “Vi finder, hvad der virkelig inspirerer dem, hvad der virkelig rører dem,” siger han. “Når vi gør det, så behøver du ikke noget overskud.”

Når du tænker på minimalisme som denne, emergency room det klart, at det ikke behøver at se ud på nogen bestemt måde. Selvom stilen ofte manifesterer sig som ryddelige og hvide vægge med nogle få centrale møbler, emergency room det vigtigt at forstå, at det ikke behøver. “Du kan stadig inkorporere racket identitet eller racket arv i denne æstetik,” siger Clarke. “Selv i en minimalistisk stil burde det stadig føles som noget, der virkelig tilhører dig.” For eksempel kan du have et værelse, der følger alle de traditionelle designbeslutninger i et minimalistisk rum, guys i stedet for hvide og neutrale vægge emergency room eat lyserøde. Selvom det måske ikke ligner et minimalistisk rum i traditionel forstand, kan rummet stadig følge manage kerneprincipper i bevægelsen – fredeligt, målrettet, overskueligt – og forblive tro mod dig. “Vi nærmer os minimalisme som et ønske om at være opmærksom,” tilføjer Clarke, hvilket kan opnås på manage forskellige måder.

Eksempler på minimalistisk indretning

For lidt minimalistisk designinspiration, overvej følgende projekter fra Ishka Layouts.

Minimalistisk stue

Ifølge Ishka Layouts har minimale rum en tendens til at føles ekstremt godt sammensat. Foto: Nya Bascom. Kunst: Ndidi Emefiele/Gallery Rosenfeld.

Minimalistisk spisestue

En spisestue fra Ishka Style har en moderne lysekrone og et skandinavisk-inspireret spisebord. Foto: Niya Bascom

Sådan opnår du minimalistisk indretning i dit hjem

Hvis du emergency room klar til at tilpasse både den minimalistiske livsstil og æstetik til dit hjem, har Clarke og Bascom pointers til at gøre det muligt.

Hvordan laver male et minimalistisk interiør?

Når det kommer til et do it yourself minimalistisk boligdesign, emergency room måske en af ​​de vigtigste ting, du kan gøre, at rydde op, og det gælder især i små rum. Det mest definerende udseende af et minimalistisk rum emergency room et, der ikke emergency room overfyldt med ting, og den nemmeste måde at gøre dette på emergency room at eje mindre materielle genstande. Når du gør dette, anbefaler Bascom, at du fokuserer på at holde de ting, der betyder mest for dig, ikke de ting, der passer bedst til et bestemt udseende eller stemning – dette sikrer, at både du og dit hjem emergency room minimalistiske.

Author: ZeroToHero