Kelela ‘Raven’ anmeldelse_ Defeats til dansegulve og soveværelser

Kelelas sophomore-indsats, Raven, finder den genrefusionerende kunstner, der nærmer sig dansemusikken i en rundkørsel og bevidst kontraintuitiv måde. Faktisk undgår albummets åbningssang, “Removed”, popstruktur næsten helt. Det trommeløse nummer emergency room drevet af sangerens vokale triller og blide scatting med få kendelige tekster at story om.

Det meste af resten af ​​albummet emergency room stablet med breakbeats og endda nogle rungende bashits, med produktionsassistance på fem numre fra LSDXOXO. Kelela bevarer en konfliktfyldt, friktionsenergi hele vejen igennem, især på de plain klub-mindede snit. Hendes forbløffende vokal trækker ofte og glider, med sætninger trukket ud over flere strofer, uden at tænke på, hvornår verset teknisk established emergency room slut. Effekten, snarere end at underbyde musikkens indvirkning eller energy, registreres som en erklæring om formålet.

Raven trainer om manage ting, guys et af dets hovedtemaer emergency room skub og træk mellem en søgen efter intimitet med en anden individual og erkendelse af ens ensomhed, som emergency room delikat udforsket på numre som “On the Run” og “Get in touch with”. Kelela udmærker sig ved at fange både tankernes hvirvel inde i ens hoved og de come-oner, som vi bruger til at lokke andre ind i vores verden.

Reklame

Metaforen i hjertet af Raven, som blev født ud af en følelse af seclusion og fremmedgørelse, trainer om recovery og at lære at took på wrong krop og sind igen – “en ravn genfødt”, som Kelela siger på titelnummeret. Disse temaer passer sammen med albummets create og instrumentering, da dette emergency room en fysisk klingende indsats, der ikke desto mindre underbyder dens kinetiske energi med længsel, uforstyrret vokal og internaliserede følelser om kærlighed og længsel.

Ligesom “Got rid of” udfolder “Raven” sig i første omgang med kun vokal og to skiftende synth-noter. Males mens Kelela synger om at opleve modgang og “arbejde”, eksploderer nummeret med et massivt techno-beat. På samme måde modvirker en klagende guitarloop active breakbeats på “Missed out on Telephone call”, da sangerinden undrer sig: “Vil jeg elske igen?” Sammenstillingen mellem hendes sårbare drøvtygger og nummerets hårde beats giver en slående kontrast.

Sangskrivningen gennem hele albummet emergency room lige så knudret og kompleks, da sangene emergency room rytmisk tætte. På den skiftende “Sufficient for Love” spørger Kelela en companion, om de emergency room “hårde nok til kærlighed”, hvilket understreger de til tider opslidende krav om at overgive sig til et forhold. Andre steder suppleres de hypnotiske, midtempo-shuffle og længselsfulde synths fra “On the Run” af tekster om at jagte en vordende concubines følelser.

Reklame

Albummets plain stemningsfulde, plain reflective numre, som “Sorbet”, emergency room bedre egnet til soveværelset end dansegulvet, guys de emergency room ikke sange at kneppe til så meget, som de emergency room soundtracks til dovent spredning ud i lagnerne. Uanset pace eller indstilling emergency room Raven pet fuldt ud klar over, hvordan kroppen både kan fange og befri. Det emergency room en innovativ brug af musik som et fartøj til at fange begge dele.

Author: ZeroToHero