Indretningsarkitekt Sashya Thind afslører sine hemmeligheder for at skabe varm minimalisme derhjemme

Sashya Thind beskriver interiørdesign som ikke så meget ‘en karriere, guys en livsstil’.

Dette oversættes i hendes arbejde som smukt minimale rum, der emergency room funktionelle, guys alligevel utrolig varme og indbydende.

Her provider hun sine bedste indretningstips til minimalistiske elskere, der ønsker, at deres hjem skal føles indbydende.

Sashya Thind Social Hyperlinks Navigating Grundlægger og rektor, Sashya Thind Sashya Thinds mor og bedstemor emergency room både arkitekter og designere. Takket være transgression fars task som pilot brugte hun meget af transgression barndom på at rejse verden rundt. Selvom hun siger, at hun ikke satte pris på det på det tidspunkt, hjalp hendes barndom hende med at udvikle en stærk intuitiv sans, som informerer designretningen for hendes kunder og deres stærke kulturelle baggrund. Efter at have været i praktik i Dubai arbejdede hun i Storbritannien, før hun flyttede til et boutiquefirma i Boston. I 2012 oprettede hun transgression eponyme praksis i byen.

1. Skab lagdeling med tekstur og type

(Billedkredit: Jared Kuzia)

‘Hver klient og enhver plads emergency room unik. I dette rum ønskede vi at skabe et rigt lag ved at bruge forskellige teksturer gennem tæppet, sofaen og sofabordet.

‘Sofaernes create skaber en hyggelig siddeindretning, som jeg efterlignede i tæppets type.

‘Disse elementer skabte subtile tips til et varmt og indbydende rum, guys de var forsætlige og minimale.

‘Alrummet har et meget højere luv tæppe og en hyggeligere couch, som provider mulighed for at putte sig på sofaen eller på gulvet, guys du ser fjernsyn, guys du soler dig i det varme sollys, der falder over sofaen middag.’

(Billedkredit: Jared Kuzia)

2. Spil til en smuk udsigt

(Billedkredit: Jared Kuzia)

‘Udsigterne i dette stel var lige så vigtige som spisefunktionen. At tage højde for proportionen og silhuetten af ​​lysarmaturen (ikke iøjnefaldende for udsigten) og benene på det ret forenklede spisebord, der står i kontrast til det flisebelagte terazzogulv, var nøglen.

‘Træet, fliserne og de skulpturelle linjer føltes afbalancerede og minimale for mig, da vignetten blev dannet. Barskabet under vinduet har riflede glasdøre for at efterligne lysarmaturen og fortsætte de bløde linjer.’

3. Suit natursten med træ for varme

(Billedkredit: Joyelle West)

‘Natursten og træ emergency room beregnet til at være sammen. Parringen skaber equilibrium, kontrast mellem blødt og hårdt og køligt til varmt. Tonerne fundet i hver emergency room beroligende.

‘Varerne i stenen har ikke høj kontrast; de har det forvirrede udseende, der findes i havet; og træet kunne ses som opskyllet drivtømmer. Det emergency room de koncepter, der drev paletten.

‘Træ emergency room varme personificeret. Den lethed, hvormed den bringer naturen indendørs, emergency room altid tankevækkende. Snedkerarbejdet af træ emergency room noget, jeg emergency room blevet tiltrukket af på det seneste, for at fremhæve og fejre skaberen. Det får dig til at tænke på de personer, der har skabt dette særlige stykke – hvem de emergency room, hvad de repræsenterer i vores højt automatiserede og hurtige kultur.

‘Minimalisme emergency room inden for silhuetterne og afsløringen af ​​snedkerarbejdet, og går tilbage til enkelheden i at holde tingene konsistente.’

4. Balancer funktionalitet med bløde møbler

(Billedkredit: Jared Kuzia)

‘Wacky rum bliver ofte de mest interessante. De skrå lofter udfordrede mig til at skabe en indbygning, der skabte funktionalitet og varme i rummet.

‘Indbyggede elementer emergency room en fantastisk måde at strømline paletten og linjerne med rummet gennem konsistens.

‘Sengetøj emergency room ofte undervurderet, guys er et af de største elementer i et soveværelse for at bringe varme og en blødgjort tilgang ind, som guy leder efter i deres afslappende rum.

‘Jeg vælger ofte vinduesbeklædninger, der emergency room tone i tone med malingen, for at forsvinde helt. Et layers uldtæppe under fødderne emergency room essentielt på de vintermorgener.’

5. Vælg beroligende farvepaletter

(Billedkredit: Joyelle West)

‘Minimalisme for mig emergency room, når paletter emergency room beroligende og sømløse, næsten ubesværede. Dette badeværelse har en lakeret forfængelighed, som trækker farverne fra travertin-naturstenen.

‘Igen, et øjeblik medication subtil kontrast: lak til slebet marmor; taktil og hengiven. Vi blødgjorde dette yderligere med brugen af ​​en satin nikkel surface på armaturerne. At være bevidst om, hvad der var det vigtigste component i rummet, eller hvis vi ville have det hele til at føles roligt, med kontrast kun inden for følelsen af ​​berøring.’

Author: ZeroToHero