Dette emergency room måske mit yndlings lille køkken – en udtræksbordplade emergency room blandt dets smarteste pladsbesparende ideer

‘Det nikker til minutes interest for at skabe overraskelse i et rum og tilføjer den velkomstdosis af det uventede,’ fortæller indretningsarkitekt Tala Fustok til mig, da jeg spørger hende om en af ​​de manage geniale detaljer i køkkenet i denne lejlighed i New york city.

Ude af kontekst ville det være svært at indsnævre den særlige funktion, som den London-baserede developer henviser til. Som en, der har rest eget lille køkken at kæmpe med, emergency room jeg en sugen på en wise pladsbesparende idé – noget dette style pakker ind. Alligevel, hvor funktionelt end rummet end måtte være, emergency room det et køkken, der gør’ t rested nogensinde praktisk på bekostning af skønhed.

Misforstå mig ikke, selve denne loftslejlighed emergency room alt andet end lille. “Bleecker Road gav os muligheden for at omdanne et ægte industrielt rum i en restaureret bygning fra slutningen af ​​1800-tallet i West Town,” forklarer Tala. “Vi arbejdede sammen med Crina Style på en tilbagetrukket tilgang for at offer mulighed for pladsmaksimering for at forlænge og tilføje storhed.”

Lejligheden emergency room blevet smukt genindrettet i transgression nyeste inkarnation – lyset fra dens overdimensionerede vinduer fremhæver de rå, teksturerede vægge, guys industrielle luksusmetaller og statement-skabende marmor fanger kontrasten af ​​elementer, der definerer designet.

Alligevel, på trods af disse utrolige elementer, du kan se i hele Bleecker Street-lejligheden (åbner i ny fane), skiller køkkenet sig ud som rummets helt.

Tala Fustok Grundlægger, Tala Fustok Workshop Fra en ung alder har indretningsarkitekt Tala Fustok haft en konstant interest for interiør og style, og de samme påvirkninger har givet hendes stil, som nu ses gennem hele hendes arbejde. Hendes studie har en fuldstændig fordybende tilgang, der skaber unikke atmosfærer inspireret af deres klients identitet. Forpligtet til at skabe tidløse rum med en medfødt sans for teater og et strejf af det uventede, skubber studiet grænser i designverdenen.

(Billedkredit: Isabel Parra. Layout: Crina Style og Tala Fustok Workshop)

Det emergency room et overraskende lille køkken til en lejlighed i denne størrelse, guys designerne skabte en følelse af proportioner med en slående rumdeler i træ. “For at forstærke den noget kompakte køkkenarena og undgå pole har vi indbygget et tekstureret glas for at forbedre det naturlige lys og forbinde rummene,” siger Tala.

Når male først emergency room inde i dette køkken i overgangsstil, provider glasdeleren anledning til en slags køkkenø med glas- og træhylder, der strækker sig op til rummets høje loft space. Det er her, vi finder et af mine yndlingstræk ved rummet – det virkelige overraskelseselement i dette lille køkken.

Under køkkenbordpladen arbejder et udtræk til at udvide overfladerummet, designet ind i rummet på en måde, der ikke føles newfangled. “Den subtile udtræksbordplade tilføjer straks det niveau af alsidighed til et fungerende, guys superior køkken,” siger Tala.

Designet inkluderer også en indbygget vinduesaborre, der hjælper med at tilføje et socialt aspekt til rummet, alt sammen indrammet af en emhætte i poleret messing og utroligt dekorative Patagonia-stenoverflader. “Køkkenet skulle være praktisk, guys alligevel i overensstemmelse med det rolige moderne style af det luksuriøse byrum,” antager Tala.

Hvordan kan jeg lave en udtræksbordplade?

Dette emergency room på ingen måde det første eksempel på en udtræksbordplade, jeg har collection, selvom det nok emergency room et af de bedste eksempler på den idé, jeg emergency room stødt på, især i så stor skala. Udtrækkelige bordplader bruges ofte bag lommedøre i køkkener, især under hvidevarer, hvor ekstra overfladeplads lejlighedsvis kan være nyttig, såsom i områder som kaffebarer.

(Billedkredit: Peter Ekland. Layout: Workshop Thomas)

I det shop og hele emergency room de noget, du ville designe til et skræddersyet køkken på starttidspunktet, guys der emergency room måder at introducere en idé som denne i dit køkken. Tag et kig nedenfor for nogle af de bedste køb til at skabe en udtræksbordplade i dit hjem.

Author: ZeroToHero