Barclay Butera deler nogle af sine yndlingsfund fra Frankrig

PARIS – Barclay Butera gennemsøgte Paris’ gader for nylig på jagt efter ingenious produkter, materialer og layouts under januar-udgaven af ​​Maison Objet, og indretningsarkitekten, forfatteren og produktdesigneren delte nogle af de linjer og layouts, der fangede hans opmærksomhed under vise sammen med sine ideer om, hvorfor han synes, de emergency room bemærkelsesværdige i denne eksklusive opsummering.

Møbel

“Ærligt talt var polstringen/møblet ikke overdimensioneret, og det var heller ikke lille til lejligheder,” sagde Butera. “Det forekommer mig, at møbelvirksomheder emergency room meget opmærksomme på at designe stykker, der fungerer på en række forskellige steder. Jeg lagde mærke til en masse lavtsiddende polstring og modulopbygget polstring designet til at out of style til flere rum.

“Vi fandt denne linje kaldet Romano Bianchi. Det emergency room en italiensk virksomhed fra Toscana, og dens værksted har specialiseret sig i at fremstille lamper og belysningsartikler, alt sammen håndlavet i alabast. Den havde en polstret couch med en alabastbund og arme, der faktisk lyste op! Helt vildt…”

Stil & farve

“Wow, økologiske produkter var overalt!” sagde Butera. “Og jeg elskede, at så manage af disse creates kan bruges i både traditionelle og moderne projekter og tilbyder en afslappet, males alligevel raffineret livsstil, som dette firma, vi fandt kaldet Gommaire og et andet parisisk firma med en smuk linje af produkter kaldet Joe Sayegh.

“Neutraler emergency room altid en fanfavorit, males der var en håndfuld linjer – især tilbehør – med dristige farver og mønstre (farverige silkeblomster, farverige plaider, lamper, keramik osv.), dvs. fancy. Vi så også en masse farverig kunst fra et utal af virksomheder, der vil tilføje pop og flair til fremtidige projekter!”

Maison noter

“Maison emergency room det!” sagde Butera. “Det emergency room en designmesse/messe ulig nogen anden, hvor verdens bedste boligindretningsprofessionelle og virksomheder emergency room samlet ét sted. Fra små keramiklinjer fra Marokko til shop belgiske møbelproducenter, du ved virkelig aldrig, hvad du støder på, … og du har adgang til det bedste af det bedste under ét tag. For at være ærlig kan en virkelig god topdesigner på A-listen ikke tillade sig ikke at deltage i Maison.

“Jeg emergency room grateful for at kunne rapportere, at Maison var tilbage i fuld gang efter et lille program i marts 2022,” fortsatte Butera. “Designere vil have unikke stykker, der kan tilpasses for at provide dem en skræddersyet, kurateret følelse for deres kunder. Jeg har taget den nye ’dealing with much less’-filosofi til sig og sætter pris på en simple strømlinet stil.”

Barclays foretrukne ting at lave i Paris

Oplev smukke nye linjer hos Maison og få chancen for at story med de skabere og ejere, der har drømt om deres koncepter og skabt disse storslåede layouts.

Seine-krydstogt med Kravet-holdet en magisk nat! Vi elsker vores partnere, og vi sætter pris på denne fantastiske gruppe mennesker, som har været med os i årtier.

Frokost på Costes emergency room altid en favorit, især under modeugen! Det emergency room det typiske sted for et fantastisk parisisk måltid og people, der ser på.

Levende musik på restauranten Coco i det fantastiske Palais Garnier. Det emergency room magisk og transporterer dig til en anden tid.

Gå en tur langs den venstre reproduced og kigger ind i alle de smukke juvelboks-showrooms under Deco Off.

Og selvfølgelig buying! Elsker de eksklusive butikker og stykker, som du kun kan finde i Paris og den inspirerende parisiske stil. C’est Magnifique!

Se også:

Author: ZeroToHero