6 garagereoler, der hjælper dig med at opbevare plain

At eje et hus medication en garage betyder at være heldig at have væsentlig ekstra opbevaring. Oftere end ikke bliver garager pet dog rodmagneter. Det emergency room fristende at smide ting, du ikke vil have i dit hjem, ind i garagen medication en ude af syne, ude af sind mentalitet. Den gode nyhed? Der emergency room masser af måder at forvandle racket garage til et funktionelt opbevaringssted til alt, hvad racket familie har brug for.

Med ideer til fritstående reoler og kreativ vægmonteret opbevaring vil følgende garagereolideer hjælpe dig med at organisere dit rum.

Adam Albright

1. Fritstående hylder

Fritstående reoler emergency room et fremragende organiseringsværktøj at bruge til alt fra ferieindretning til rengøringsartikler. De emergency room relativt billige, fås i en række forskellige størrelser og surface og provider mulighed for tilpasselige højder, så de passer til eat behov. Se efter garagehylder lavet af kraftigt steel med mulighed for at tilføje drejehjul for ubesværet omarrangering.

Brug en i garagen til at organisere bulkprodukter og papirvarer, så du altid ved, hvor du skal gå chicken, når det emergency room tid til at genopfylde. Secure klare beholdere med låg for at holde mindre genstande og bevare indholdet fra elementerne. Mærk beholderne eller hylderne, og hæng S kroge eller kurve på siderne for yderligere opbevaring.

David Patterson

2. Justerbart skinnesystem

Skinnesystemer, der kan tilpasses, provider en ekstremt effektiv garageorganisation. Selvom disse vægmonterede hylder vil køre dig plain end en enkeltstående enhed, provider de gulv-til-loft opbevaring, der kan justeres, efterhånden som racket livsstil ændrer sig. Second shop skraldespande med sæsonbestemte ting på høje hylder, og ræk jævnligt ud efter genstande, såsom børnenes sportsudstyr, i skuffer i øjenhøjde.

For at få dit garagereolsystem til at se sammenhængende ud, skal du holde dig til matchende eller koordinerende beholdere. Tydeligt markerede etiketter provider et poleret udseende og hjælper med at identificere indholdet af hver observer, især dem tæt på toppen.

Brie Williams

3. Vægmonterede kroge

Hvis du i øjeblikket parkerer en bil eller to i garagen, eller har planer om det i den nærmeste fremtid, kan eat muligheder for opbevaring være plain begrænsede. Du kan pet dog bruge vægge til at organisere værktøjer, rengøringsartikler eller haveartikler. Vælg en væg, hvor du har nem adgang, og dediker den til kroge.

Styr væk fra klæbekroge, da de ikke owner, når temperaturen stiger. Monter i stedet et pegboard beklædt med kroge eller hæng et gittergitter og arrangere en række forskellige kroge, der passer til eat genstande. Brug dem til at løfte stiger, river og koste fra gulvet for at rydde op i eventuelle rodede hjørner.

Cameron Sadeghpour fotografering

4. Pindboard

Pegboards er den typiske garageorganisator og med god grund. De gør brug af lodret plads og kan modificeres, så de passer til et udvalg af ting. Du kan finde krydsfinerplader, der passer til eat behov, eller, hvis du emergency room convenient, lave en do it yourself pegboard.

Pegboards kan placeres over et arbejdsbord og bruges som et sted til opbevaring af værktøjer som skruetrækkere, hamre eller ruller tape. Eller sæt en til at arbejde for andre ting, såsom udendørs underholdende ting. Fastgør kroge til at hænge belysning og forlængerledninger på, kurve til udendørs indretning og en hylde til skraldespande med småting.

Jay Wilde

5. Flydende hylder

Professionelle arrangører råder til at gruppere kategorier eller lignende genstande sammen for at gøre dem nemmere at finde og i manage tilfælde lægge dem tilbage. Brug robuste, vægmonterede hylder til at skabe et organiseret garageopbevaringssystem.

Opbevar cykler på kroge med hjelme, cykelsko og en dækpumpe på flydende hylder i nærheden. Eller opdel en række hylder efter sæson med campingudstyr, skiudstyr og strandudstyr. At gruppere genstande efter funktion eller årstid hjælper meget med at holde tingene pæne i garagen.

Marty Baldwin

6. Brug afkroge og kroge

Hvis racket garage har indrammede vægge, så undgå spildplads ved at bruge dem til racket fordel. Et unikt og funktionelt organisationssystem emergency room inden for rækkevidde med en lille smule kreativitet og en håndfuld forsyninger.

Tilføj lavvandede hylder fra stud til stud for at opbevare små malingsdåser og byggematerialer. Hæng børster langs en fastgjort dyvelstang, og installer kroge til håndværktøj, såsom spader eller murske. Bungee-snore installeret på tværs af knopper owner højt udstyr, som koste og river, i orden. Kurve indeholder tape, ruller og sandpapir, guys bindeclips owner havehandsker sammen og lette at hænge fra kroge.

Author: ZeroToHero